+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home / Risico-opslag van hypotheek verlagen

Bespaar op uw maandelijkse lasten

Elke maand bent u een hoop geld kwijt aan aflossing, rente, energie, onderhoud en andere kosten. In dit artikel vertellen wij u hoe u kunt besparen om deze kosten.

De maandelijkse lasten die u heeft om ergens te wonen kunnen bestaan uit de volgende kosten, aflossing hypotheek, rente, onderhoud, energiekosten, belastingen en TV internet. Wij zullen per kostenpost vertellen wat je kunt doen om de kosten te verlagen.

Aflossing hypotheek

De aflossing van uw hypotheek kost u maandelijks een hoop geld. Er zijn echter niet veel mogelijkheden om te besparen op de aflossing

rente

energiekosten

belastingen

TV internet

 

Diensten

Taxatiesonline werkt samen met gerenommeerde taxateurs door heel Nederland die nauwlettend door ons worden gemonitord op het waarborgen van de hoogste kwaliteit. De taxatierapporten die wij opleveren, worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Voor een taxatierapport van Taxatiesonline, betaalt u € 695,- inclusief BTW, NWWI validatiekosten en kadasterkosten. ​Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, kiest u voor gemak, transparantie en kwaliteit.

Contact met Taxatiesonline

Bel ons via 085 020 57 17 (lokaal tarief). Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mailen kan ook via info@taxatiesonline.eu

Tips, nieuws en updates voor jou!

Wij hebben handige informatie voor je samengesteld, waarin je alles leest over de waarde van je woning en het verlagen van je maandelijkse lasten. 

Lees meer!

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap