+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home / FAQ

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veelgestelde vragen. Komt u er onverhoopt toch niet uit? Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier!

Is het tarief van Taxatiesonline inclusief validatiekosten, leges en btw?
Ons taxatietarief is inclusief validatiekosten en btw. Kosten van kadastrale recherche en het opvragen van standaardstukken zijn eveneens inbegrepen in de vermelde tarieven. Eventuele kosten van extra milieu- en/of bodemrapporten zullen afzonderlijk in rekening worden gebracht, echter altijd nadat dit met u is overlegd.
Kan ik nog vragen stellen over mijn taxatieopdracht?
Natuurlijk kunt u vragen stellen over uw taxatieopdracht zonder kosten. U kunt dit per e-mail doen of uw vragen stellen als de taxateur uw woning komt opnemen. Indien u aanvullende eisen heeft nadat het rapport definitief is opgesteld, dan zijn wij genoodzaakt extra kosten in rekening te brengen nadat dit met u is besproken. Hieronder verstaan wij niet het stellen van vragen over het rapport of het toelichten van het rapport.
Hoe ontvang ik het rapport?
U ontvangt het rapport op digitale wijze. Indien u een exemplaar per post wenst te ontvangen, bedragen de kosten € 15,- per rapport.
Wat zijn de betalingsvoorwaarden?

Indien u per factuur wenst te betalen, hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen. Uiteraard kunt u ook de nota via de notaris laten betalen, wij zullen deze dan aan de notaris versturen.

Indien niet tijdig betaald wordt, zal een bedrag van € 25,- aan administratiekosten in rekening worden gebracht.

Voldoet het taxatierapport aan de eisen van de Nationale Hypotheek Garantie?

Taxatiesonline verzekert u dat het taxatierapport voldoen aan de eisen die worden gesteld om een Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen.

Zijn de taxateurs gevestigd in mijn regio en dus bekend met de lokale marktomstandigheden?

Al onze taxateurs zijn op de hoogte van de plaatselijke ontwikkelingen en marktomstandigheden, omdat zij maximaal in een straal van 20 kilometer vanaf hun kantoorlocatie mogen taxeren. (30 kilometer voor de provincie Friesland) Daarnaast hebben al onze taxateurs reeds jaren praktijkervaring en zijn zij jaarlijks verplicht om meerdere dagen permanente educatie te volgen.

Diensten

Taxatiesonline werkt samen met gerenommeerde taxateurs door heel Nederland die nauwlettend door ons worden gemonitord op het waarborgen van de hoogste kwaliteit. De taxatierapporten die wij opleveren, worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Voor een taxatierapport van Taxatiesonline, betaalt u € 695,- inclusief BTW, NWWI validatiekosten en kadasterkosten. ​Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, kiest u voor gemak, transparantie en kwaliteit.

Contact met Taxatiesonline

Bel ons via 085 020 57 17 (lokaal tarief). Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mailen kan ook via info@taxatiesonline.eu

Tips, nieuws en updates voor jou!

Wij hebben handige informatie voor je samengesteld, waarin je alles leest over de waarde van je woning en het verlagen van je maandelijkse lasten. 

Lees meer!

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap