+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu
Home / meer weten?

Verdiep je verder in deze onderwerpen. Dan ben je weer helemaal bij.

Taxatie oversluiten hypotheek

Taxatie bij oversluiting hypotheek

Betaalt u teveel voor uw hypotheek? Loopt uw rentevaste periode bijna af? In dat geval is het verstandig om eens te kijken of uw hypotheek niet wat goedkoper kan.

maandlasten verlagen

10 tips om de waarde van uw woning te verhogen

Altijd al willen weten wat nu extra waarde toevoegt aan uw woning? Wij hebben tien belangrijke tips om uw woning in waarde te laten stijgen. 

bespaar op uw maandelijkse lasten

Bespaar op uw maandelijkse lasten

Heeft u afgelost op de schuld? Of is uw huis in waarde gestegen? Indien dit het geval is, is de kans aanzienlijk dat u de rente risico-opslag van uw hypotheek kan verlagen.

Verdiep je direct in een van deze onderwerpen

Diensten

Taxatiesonline werkt samen met gerenommeerde taxateurs door heel Nederland die nauwlettend door ons worden gemonitord op het waarborgen van de hoogste kwaliteit. De taxatierapporten die wij opleveren, worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Voor een taxatierapport van Taxatiesonline, betaalt u € 695,- inclusief BTW, NWWI validatiekosten en kadasterkosten. ​Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, kiest u voor gemak, transparantie en kwaliteit.

Contact met Taxatiesonline

Bel ons via 085 020 57 17 (lokaal tarief). Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mailen kan ook via info@taxatiesonline.eu

Tips, nieuws en updates voor jou!

Wij hebben handige informatie voor je samengesteld, waarin je alles leest over de waarde van je woning en het verlagen van je maandelijkse lasten. 

Lees meer!

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap