+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home / Zijn de taxateurs gevestigd in mijn regio en dus bekend met de lokale marktomstandigheden?

In welke regio mag een taxateur taxeren en zijn zij bekend met de lokale marktomstandigheden?

Onze taxateurs zijn al jaren werkzaam bij u in de regio. Hoe dicht de taxateurs bij het te taxeren object gevestigd moet zijn hangt af van waar het object gelegen is.

Wanneer het object in één van de vier grote steden gelegen is, te weten Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, geldt een maximum straal van 10 km. Zo bepaalt men in welke regio een taxateur mag taxeren.

Indien het object in de provincies Groningen, Friesland of Zeeland of op één van de Waddeneilanden ligt, geldt een maximum straal van 30 km.
In elk ander geval geldt een maximum straal van 20 km.

Al onze taxateurs zijn ingeschreven in het register van het NRVT. Het NRVT heeft doorlopend toezicht op onze taxateurs. Doorlopend Toezicht is een procedure die toeziet op de naleving van de geldende gedrags- en beroepsregels en reglementen van het NRVT. Zodoende controleert het NRVT of de taxateur zich als Register-Taxateur houdt aan de ethische beroepsnormen en -waarden. Deze normen en waarden zijn vastgelegd in het Reglement Gedrags- en Beroepsregels (AGB) die voor alle Register-Taxateurs gelden.

Daarnaast controleert NRVT of de taxateur zich houdt aan de algemene regels, zoals vastgelegd in de Reglement Kamers en Reglement Definities. In het Reglement Kamers staat onder andere beschreven waar het taxatieproces aan moet voldoen. Deze hebben onder andere betrekking op de eisen die worden gesteld aan opdrachtformulering, taxatierapporten en dossiers.

Diensten

Taxatiesonline werkt samen met gerenommeerde taxateurs door heel Nederland die nauwlettend door ons worden gemonitord op het waarborgen van de hoogste kwaliteit. De taxatierapporten die wij opleveren, worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Voor een taxatierapport van Taxatiesonline, betaalt u € 695,- inclusief BTW, NWWI validatiekosten en kadasterkosten. ​Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, kiest u voor gemak, transparantie en kwaliteit.

Contact met Taxatiesonline

Bel ons via 085 020 57 17 (lokaal tarief). Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mailen kan ook via info@taxatiesonline.eu

Tips, nieuws en updates voor jou!

Wij hebben handige informatie voor je samengesteld, waarin je alles leest over de waarde van je woning en het verlagen van je maandelijkse lasten. 

Lees meer!

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap