+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home / Over ons

Wie zijn wij?

Taxatiesonline is een jong en gedreven kantoor dat ontstaan is door de vraag van hypotheekadviseurs. Voor adviseurs is het niet fijn om telkens op zoek te zijn naar een nieuwe partij om hun taxatieopdrachten uit te voeren. Dit kost tijd en bovendien is het niet nuttig.

Taxatiesonline werkt met taxateurs door heel Nederland en vraagt van hen dezelfde werkwijze. Zodoende worden onze rapporten snel opgeleverd en kan de hypotheekadviseur én uiteraard de particulier met een gerust hart hun rapport uit handen geven. Zo kunnen zij verder met hun dossier en hoeven zij zich geen zorgen te maken of de taxatie goed verloopt.

Tijdens de aanvraag wordt men te allen tijde op de hoogte gehouden van de status van het rapport zodat hier geen onduidelijkheden over zijn.

Voor € 495,- heeft u binnen 5 werkdagen na de afspraak uw rapport in huis! 

1. U vulT het opdrachtformulier in

Uw aanvraag wordt binnen één werkdag in behandeling genomen.

 

2. DE Taxateur maakt een AfsPRAAK

Zodra de taxateur een afspraak ingepland heeft, wordt u hiervan op de hoogte gebracht.

3. Gevalideerd taxatierapport

Vervolgens ontvangt u binnen vijf werkdagen na de taxatieafspraak het gevalideerde taxatierapport per mail.

 

4. betaling

Tenslotte krijgt u, nadat u uw rapport ontvangen heeft, een factuur die u binnen veertien dagen kunt betalen, dan wel notarieel kunt laten verrekenen bij transport.

Diensten

Taxatiesonline werkt samen met gerenommeerde taxateurs door heel Nederland die nauwlettend door ons worden gemonitord op het waarborgen van de hoogste kwaliteit. De taxatierapporten die wij opleveren, worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Voor een taxatierapport van Taxatiesonline, betaalt u € 695,- inclusief BTW, NWWI validatiekosten en kadasterkosten. ​Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, kiest u voor gemak, transparantie en kwaliteit.

Contact met Taxatiesonline

Bel ons via 085 020 57 17 (lokaal tarief). Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mailen kan ook via info@taxatiesonline.eu

Tips, nieuws en updates voor jou!

Wij hebben handige informatie voor je samengesteld, waarin je alles leest over de waarde van je woning en het verlagen van je maandelijkse lasten. 

Lees meer!

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap