+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu
Home / Taxatie bij oversluiten hypotheek

Taxatie oversluiten hypotheek

Betaalt u teveel voor uw hypotheek? Loopt uw rentevaste periode bijna af?

In dat geval is het verstandig om eens te kijken of uw hypotheek niet wat goedkoper kan. Doordat de huidige rentetarieven zo laag zijn kan het erg winstgevend zijn om u hier eens in te verdiepen. Kortom, wanneer uw hypotheek wordt overgesloten kan het zijn dat u tientallen tot honderden euro’s minder lasten hebt per maand. Klik hier voor het meest actuele renteaanbod.

Daarnaast is uw woning mogelijk in waarde toegenomen. In dat geval kunt u geld opnemen vanuit uw hypotheek. Vervolgens kunt u dit investeren of uitgeven naar wens. Bij een investering is er al gauw een rendement van 5% te behalen. Daardoor kunt u met  de huidige hypotheekrente eenvoudig 2% netto winst op uw investering verdienen.

Loopt uw rentevaste periode nog even?

Zelfs dan is het verstandig om te kijken of er winst te behalen valt. Wanneer u uw hypotheek vroegtijdig stopzet, brengen banken vaak een boeterente in rekening. Desondanks kan het prima zijn dat de nadelen tegen de voordelen opwegen. U betaalt dan weliswaar veel geld, maar uw lasten worden alsnog lager.

Ga eens langs bij een adviseur in de buurt!

Om een goed beeld te krijgen van uw situatie is het verstandig om eens bij een hypotheekadviseur in de buurt. Vaak is het eerste adviesgesprek vrijblijvend en zijn er dus geen kosten aan verbonden. Daardoor kunt u gratis inzicht krijgen in wat in uw situatie verstandig is.

 Zoek hier naar een adviseur bij u in de buurt.

Taxatie woning bij oversluiten hypotheek

Indien het voordelig voor u blijkt te zijn om uw hypotheek over te sluiten, zal de woning getaxeerd moeten worden. Daarmee zij onze erkende taxateurs zijn u uitstekend van dienst!

Hoe werken wij?

Wanneer u ons taxatieformulier invult, wordt er binnen een werkdag contact met u opgenomen. Vervolgens kunt u binnen vijf werkdagen na de afspraak uw taxatierapport verwachten. Ten slotte kunt u onze nota voldoen via bankoverschrijving, dan wel laten verrekenen bij notarieel transport.

 

Diensten

Taxatiesonline werkt samen met gerenommeerde taxateurs door heel Nederland die nauwlettend door ons worden gemonitord op het waarborgen van de hoogste kwaliteit. De taxatierapporten die wij opleveren, worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Voor een taxatierapport van Taxatiesonline, betaalt u € 695,- inclusief BTW, NWWI validatiekosten en kadasterkosten. ​Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, kiest u voor gemak, transparantie en kwaliteit.

Contact met Taxatiesonline

Bel ons via 085 020 57 17 (lokaal tarief). Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mailen kan ook via info@taxatiesonline.eu

Tips, nieuws en updates voor jou!

Wij hebben handige informatie voor je samengesteld, waarin je alles leest over de waarde van je woning en het verlagen van je maandelijkse lasten. 

Lees meer!

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap