+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu
Home / taxatierapport Amsterdam

Taxatierapport in Amsterdam 

Indien u op zoek bent naar een goedkoop taxatierapport in Amsterdam en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat onze taxateurs door heel Nederland gevestigd zijn, kunnen wij er te allen tijde voor zorgen dat u snel uw rapport in huis hebt en verder kunt met uw aanvraag/dossier. Klik hier om uw taxatie in Amsterdam aan te vragen!

Het NWWI heeft bepaald dat wanneer het een object uit Amsterdam betreft, de taxateur maar op 10 kilometer afstand gevestigd mag zijn.

Voor € 695,- heeft u binnen vijf werkdagen na de taxatieafspraak uw rapport in huis! Klik hier voor meer informatie inzake het taxatierapport

Hieronder vindt u meer informatie over Amsterdam

Gemeente: Amsterdam
Website: http://www.amsterdam.nl
Inwonersaantal: 821.752 
Adressen: 523.007
Postcodegebied: 1011 – 1109

 

Amsterdam is qua inwonersaantal de grootste stad van Nederland. Amsterdam dankt zijn naam aan de ligging naast een toenmalige dam in de Amstel. In de Gouden Eeuw groeide de stad uit tot een van de belangrijkste handelssteden ter wereld. Een groot aantal aan bezienswaardigheden en musea maken deze stad erg geliefd bij toeristen. Daarnaast is de stad bij inwoners van Nederland ook erg geliefd, wat zich vertaalt in een van de hoogste huizenprijzen per m² van het land.

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap