+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home / taxatierapport Den Haag

Doordat onze taxateurs door heel Nederland gevestigd zijn, kunnen wij er te allen tijde voor zorgen dat u snel uw rapport in huis hebt en verder kunt met uw aanvraag/dossier

Snel uw taxatierapport geregeld in Den Haag

Indien u op zoek bent naar een goedkoop taxatierapport in Den Haag en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat onze taxateurs door heel Nederland gevestigd zijn, kunnen wij er te allen tijde voor zorgen dat u snel uw rapport in huis hebt en verder kunt met uw aanvraag/dossier.

Het NWWI heeft bepaald dat wanneer het een object uit Den Haag betreft, de taxateur maar op 10 kilometer afstand gevestigd mag zijn. Voor € 695,- heeft u binnen vijf werkdagen na de taxatieafspraak uw rapport in huis!

Klik hier voor meer informatie inzake het taxatierapport

Hieronder vindt u meer informatie over Den Haag

Gemeente: ‘s-Gravenhage
Website: http://www.denhaag.nl
Inwonersaantal 544.766
Adressen: 300913
Postcodegebied: 2491 – 2597

Na Amsterdam en Rotterdam is Den Haag de grootste gemeente van Nederland. Ook al is Den Haag niet de hoofdstad van Nederland, is dit wel de stad van waaruit het land bestuurd wordt. In Den Haag vindt u de Nederlandse regering en het parlement en bijna alle ambassades. Verder is Den Haag gelegen aan de Noordzee. Scheveningen en Kijkduin zijn de twee badplaatsen behorende bij de stad. Vanwege de ligging aan de kust is Den Haag tevens een populair toeristenoord.

Den Haag heet officieel ’s Gravenhage, maar sinds 1990 wordt deze naam zoveel mogelijk gemeden om aan te sluiten bij het gangbare taalgebruik en om meer te conformeren met internationale benamingen. Wel is deze naam nog steeds te vinden op identiteitskaart en gemeentedocumenten. Ook de posterijen gebruiken de benaming ’s Gravenhage in plaats van Den Haag.

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap