+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu
Home / taxatierapport Eindhoven

Taxatierapport in Eindhoven

Indien u op zoek bent naar een goedkoop taxatierapport in Eindhoven en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat onze taxateurs door heel Nederland gevestigd zijn, kunnen wij er te allen tijde voor zorgen dat u snel uw rapport in huis hebt en verder kunt met uw aanvraag/dossier. Klik hier om uw taxatie in Eindhoven aan te vragen!

Het NWWI heeft bepaald dat wanneer het een object uit Eindhoven betreft, de taxateur maar op 20 kilometer afstand gevestigd mag zijn.

Voor € 695,- heeft u binnen vijf werkdagen na de taxatieafspraak uw rapport in huis! Klik hier voor meer informatie inzake het taxatierapport

Hieronder vindt u  meer informatie over Eindhoven

 

Gemeente: Eindhoven
Website: http://www.eindhoven.nl
Inwonersaantal: 231.642
Adressen: 125750
Postcodegebied: 5611 – 5658

 

taxatierapport eindhoven

Doordat de stad Eindhoven in begin twintigste eeuw vijf omliggende gemeenten annexeerde, maakte hij een explosieve groei door. Ook het welbekend Philips droeg bij aan deze verandering, aangezien zij uitgroeiden van gloeilampenfabriek tot multinational op het gebied van elektronica. Een van de grootste voetbalclubs van Nederland draagt zelfs de naam van de elektronicagigant in de naam; PSV. Philips is ook al sinds jaar en dag de sponsor van deze voetbalclub. Verder heeft de autofabriek DAF óók bijgedragen aan de groei van de stad. Tenslotte produceerde de in Eindhoven gevestigde luciferfabriek van Mennen & Keunen voor heel de wereld lucifers. Zodoende kreeg de stad de bijnaam: ‘Lichtstad’.

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap