+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home / taxatierapport Rotterdam

Taxatierapport in Rotterdam

Indien u op zoek bent naar een goedkoop taxatierapport in Rotterdam en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat onze taxateurs door heel Nederland gevestigd zijn, kunnen wij er te allen tijde voor zorgen dat u snel uw rapport in huis hebt en verder kunt met uw aanvraag/dossier.

Het NWWI heeft bepaald dat wanneer het een object uit Rotterdam betreft, de taxateur maar op 10 kilometer afstand gevestigd mag zijn.

Voor € 695,- heeft u binnen vijf werkdagen na de taxatieafspraak uw rapport in huis! Klik hier voor meer informatie inzake het taxatierapport

Hieronder vindt u  meer informatie over Rotterdam

 

Gemeente: Rotterdam
Website: https://www.rotterdam.nl/
Inwonersaantal 650.711
Adressen: 366282
Postcodegebied: 3011 – 3199

 

taxatierapport rotterdam

De stad Rotterdam leent zijn naam aan een dam in de rivier de Rotte. Rond 700 jaar geleden werd deze aangelegd, waarna hier al snel een nederzetting ontstond. Tegenwoordig staat Rotterdam vooral bekend door de haven, welke van mondiaal belang is én de vernieuwende architectuur. Dat laatste dankt zich aan het feit dat de binnenstad van Rotterdam grotendeels verwoest is door een Duits bombardement in de Tweede Wereldoorlog. Na de oorlog kreeg Rotterdam toestemming van koningin Wilhelmina om de spreuk “Sterker door strijd” als gemeentewapen te voeren om de moed en kracht van de bevolking van Rotterdam tijdens de bezetting te herinneren. Het bombarderen heeft ertoe geleid dat het centrum van Rotterdam goed per auto te bereiken is, aangezien de infrastructuur hierop ingesteld kon worden. 

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap