+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home / taxatierapport Utrecht

Taxatierapport in Utrecht

Indien u op zoek bent naar een goedkoop taxatierapport in Utrecht en omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat onze taxateurs door heel Nederland gevestigd zijn, kunnen wij er te allen tijde voor zorgen dat u snel uw rapport in huis hebt en verder kunt met uw aanvraag/dossier. Klik hier om uw taxatierapport in Utrecht aan te vragen!

Het NWWI heeft bepaald dat wanneer het een object uit Utrecht betreft, de taxateur maar op 10 kilometer afstand gevestigd mag zijn. 

Voor € 695,- heeft u binnen vijf werkdagen na de taxatieafspraak uw rapport in huis! Klik hier voor meer informatie inzake het taxatierapport

Hieronder vindt u  meer informatie over Utrecht.

 

Gemeente: Utrecht
Website: http://www.utrecht.nl
Inwonersaantal: 352.866
Adressen: 181.453
Postcodegebied: 3451 – 3585

 

taxatierapport rotterdam

Utrecht is qua inwonersaantal de vierde grootste gemeente van Nederland. Utrecht is het meest centraal gelegen van de vier gemeenten en is zodoende een belangrijk knooppunt voor zowel snelwegen als spoorwegen. Ook het Amsterdam-Rijnkanaal loopt door de stad, een drukbevaren kanaal. Hieraan dankt Utrecht zijn gunstige economische positie en maakt het een gunstig vestigingsklimaat voor allerlei bedrijven. Utrecht huist naast vele monumentale gebouwen acht middeleeuwse kerken. De 112 meter hoge Domtoren is de hoogste van zowel Utrecht als heel Nederland. De stad dankt zijn bijnaam Domstad hier ook aan.

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap