+31 (0)85 020 57 17 info@taxatiesonline.eu

Home /wat is een gevalideerd taxatierapport?

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Een gevalideerd taxatierapport is een rapport dat is geverifieerd door één van de validatie-instituten in Nederland. Een validatie-instituut controleert het rapport van de taxateur aan bepaalde eisen en regelgeving. Zo controleert het instituut of de informatie in het rapport juist is en of de waarde goed onderbouwd is. Wanneer het validatie-instituut verbeteringen, dan wel aanpassingen in het rapport wil zien stuurt het instituut een verbetervoorstel naar de taxateur.

Op papier kennen wij vier validatie-instituten, echter zal hier binnenkort verandering in komen. Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) beschikt sinds 2019 over alle aandelen van de andere instituten. Zodoende zullen in de toekomst waarschijnlijk altijd het gevalideerde taxatierapport door één organisatie worden ondergebracht. De kosten voor het valideren van een taxatierapport bedragen momenteel € 38,- exclusief btw. Het bedrag voor validatie is bij ons inbegrepen in het vaste tarief.

Vrijwel alle geldverstrekkers willen tegenwoordig een gevalideerd rapport ontvangen. Zodoende laten wij altijd onze rapporten valideren. U kunt ons taxatierapport dus voor elk doel gebruiken.

 

Diensten

Taxatiesonline werkt samen met gerenommeerde taxateurs door heel Nederland die nauwlettend door ons worden gemonitord op het waarborgen van de hoogste kwaliteit. De taxatierapporten die wij opleveren, worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers.

Voor een taxatierapport van Taxatiesonline, betaalt u € 695,- inclusief BTW, NWWI validatiekosten en kadasterkosten. ​Wanneer u gebruik maakt van onze dienst, kiest u voor gemak, transparantie en kwaliteit.

Contact met Taxatiesonline

Bel ons via 085 020 57 17 (lokaal tarief). Maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 19:30 en op zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mailen kan ook via info@taxatiesonline.eu

Tips, nieuws en updates voor jou!

Wij hebben handige informatie voor je samengesteld, waarin je alles leest over de waarde van je woning en het verlagen van je maandelijkse lasten. 

Lees meer!

Copyright © 2019 - Taxatiesonline
Privacybeleid Cookieverklaring Sitemap